Fakta om oss
DelMat etablerades 1992
Vårt huvusäte ligger iHällefors
Våra ägare är Myrina Invest AB &
Frengen Förvaltning AB
Just nu är vi totalt 22 anställda
För att säkerhetsställa god smak och hög kvalitet tillverkar vi allting själva. Bröd, bottnar och pajskal bakas i vårt bageri, såser och fyllningar lagas i vårt eget storkök för att därefter snabbt frysas in så att kvaliteten bevaras länge. DelMat har en hållbarhet på sina produkter på 1 år.
Flera av våra produkter kräver ett skickligt hantverk, medan andra har en mer rationell tillverkningsprocess. För oss är det viktigt med utveckling och därför har vi ständigt olika utvecklingsprojekt på gång tillsammans med Örebro Universietet, Restaurang och hotellhögskolan i Grythyttan. Just nu utvecklar vi klimatsmart och hälsosam mat tillsammans med en doktorand med utgångspunkt i gråärtan.
Kvalitet är ett nyckelord för oss, därför är vi självklart FSSC 22000-certifierade, vilket innebär höga krav på livsmedelshanteringen genom hela kedjan. Våra produkter innehåller enbart noga utvalda råvaror från kvalitets- och miljömedvetna leverantörer. DelMat AB adderar inga smakförstärkare, konsistensgivare eller färgämnen i vår produktion utan låter istället råvarornas naturliga smaker framträda och ge maten sin karaktär. DelMat AB använder enbart ägg från frigående höns.
Vi har en målsättning att vår produktion och logistik ska ha en så minimal miljöbelastning som möjligt. I vårt miljöarbete har vi gått över till grön el sedan många år tillbaka, infört återvinning av energi för uppvärmning av produktionslokalerna samt gjort ett antal övriga energibesparande åtgärder. Självklart källsorterar och återvinner för ett naturligt kretslopp. Vi ställer miljökrav på externa varor och tjänster. Vi utbildar vår personal i miljöaspekter för att öka förståelse och för att skapa engagemang för vårt miljöarbete
DelMat etablerades 1992
Vårt huvusäte ligger iHällefors
Våra ägare är Myrina Invest AB &
Frengen Förvaltning AB
Just nu är vi totalt 22 anställda